Tradice naší rodinné restaurace začala rokem 1998 a byla vybudována v americkém country stylu se steakovou kuchyní. Steaky jsme preferovali proto, že na stůl vždy přichází právě připravené jídlo, ve stavu, kdy je nejchutnější, z vybraných výsekových druhů masa, na kterém je už pouhým pohledem patrné, že bylo použito jen čisté a kvalitní maso a také proto, že moderní steaková kuchyně není omezena jen na klasický biftek ze svíčkové, ale nabízí steaky ze všech běžných druhů masa, včetně rybích a v sezoně i zvěřinových. Aby naše steaky přinášely vrcholné chuťové zážitky, připravujeme je osvědčenými způsoby a jen z masa, které vybíráme podle naší letité odborné kulinářské zkušenosti jako nejlepší, čímž jsme dosáhli, že steaky mají vyjimečnou oblibu u našich hostů. Chuť našich steaků, připravených podle Vašeho přání od krvavého až do úplného propečení a Váš požitek z vynikajícího jídla, ještě znásobí jejich kombinace s některým druhem specielní steakové omáčky z našeho širokého výběru. Rádi připravíme i slavnostní steakové speciality jako např. svíčkovou Welington, tatarské bifteky ….